Pysäköintipalvelut

Vainikkalan Asemaparkissa käytössäsi on kolme aseman lähituntumassa olevaa hoidettua asfaltoitua pysäköintialuetta; P1, P2 ja P3. Niistä jokaisesta on lyhyt kävelymatka asemalle ja junaan. Pysäköintipaikkoja on yli 150. Pysäköinti tapahtuu pysäköijän omalla vastuulla. Pysäköinti Vainikkalassa on turvallista, koska alueella toimivat myös Suomen tulli ja Rajavartiosto.

Vainikkalan Asemaparkin pysäköintialueet löytyvät helposti asemalle tultaessa ja ne on merkitty asema-alueen opastauluun.
Alueille P1 ja P3 ostetaan pysäköintilupa lipukeautomaatista.
Alue P2 on sopimuspysäköintialue.
Alueelle P2 voi pysäköidä Easypark-mobiilipalvelulla.

Pysäköinti maksetaan aina ennen matkaa, joten palatessasi voit suoraan jatkaa kotimatkallesi.

Inva-pysäköintiä varten on asemarakennuksen päädyssä merkitty kaksi ilmaista pysäköintipaikkaa. Pysäköidessä tulee autoon laittaa invakortti.
Enintään 3 tunnin asiointia ja saattoliikennettä varten on asemarakennuksen lähelle varattu pysäköintikiekkopaikkoja. Pysäköinti edellyttää parkkikiekon käyttöä.

Pysäköinnin valvonnannasta vastaa Lappeenrannan kaupungin pysäköinninvalvonta.

Pysäköinnin PIKAOPAS

Osta pysäköinti

Osta pysäköintilipuke automaatista maksukortilla tai kolikoilla alueille P1 ja P3, tai pysäköi P2-alueelle Easypark-puhelinpalvelulla tai Asemaparkin pysäköintisopimuksella.

Pysäköi ruutuun

Voit pysäköidä vapaasti. Huomioithan, että alueella P2 on myös varattuja pysäköintipaikkoja. Laita lipuke autoon tuulilasin taakse niin, että se on auton ulkopuolelta luettavissa.

Hyvää matkaa!

Pysäköintisi on nyt hoidossa. Mene ajoissa passin- ja tullitarkastukseen. Mikäli matkasi venyy, olemalla meihin yhteydessä voimme järjestää lisää aikaa pysäköintiluvallesi.

Kysy lisää

Voit halutessasi antaa meille palautetta tai jättää yhteydenottopyynnön. Palvelemme teitä suomen ja englannin kielellä.